Standkachel

Hans Dales Automotive regelt uw voorverwarmde start.

Het is koud buiten en tijdens het ontbijt denkt u nog terug aan het warme bed. Maar de werkelijkheid is dat u zo in een koude auto moet. En misschien zelfs nog de ruiten ijsvrij moet krabben. Zou uw dag niet beter starten als u direct in een voorverwarmde auto kunt stappen? Een standkachel is de oplossing.

Een gekke naam, standkachel

“Eigenlijk een gekke naam, een standkachel. Parkeerverwarming is misschien beter, maar het is direct vertaald uit het Duits. De topleverancier, Webasto, is ook Duits. Omdat wij alleen A-merken leveren zijn de standkachels van Webasto, ook de bedieningselementen, waarmee u de standkachel in uw auto kunt voorprogrammeren of bedienen vanuit huis of kantoor. Prachtig toch? U kunt van een afstand met uw telefoon, een afstandsbediening of een digitale klok de standkachel aanzetten.

 

Hoe werkt de standkachel?
 

De Webasto standkachel verwarmt het koelwater van de auto. Het gebruikt daarvoor een kleine dosis brandstof. Het warme koelwater wordt door de interieurverwarming van de auto gevoerd. De ventilator blaast vervolgens warme lucht het interieur in en ondertussen wordt ook de motor al voorverwarmd. Bekijk ook dit filmpje.

De voordelen van een standkachel

Het zal u verbazen, maar dit gemak is niet alleen goed voor uw ochtendhumeur, maar ook voor uw auto én ook nog voor het milieu. De auto heeft namelijk geen koude start, waardoor uw motor minder slijt, én ook uw auto stoot veel minder schadelijke stoffen uit. Bij benzineauto’s is de emissie zelfs 53% lager! En tijdens het rijden zorgt uw standkachel ook voor extra veiligheid, want uw ramen zijn namelijk direct ijsvrij en niet beslagen. Met een Webasto standkachel en Webasto bediening hebt u altijd een aangenaam voorverwarmde auto. En in de zomer kunt u met hetzelfde gemak van een afstand zorgen voor verkoeling in uw auto.Lees meer informatie over de bedieningselementen van de standkachel.Samenvattend:•Snelle ontdooiing en ontwaseming van de ruiten•Gemakkelijke bediening vanuit huis of werk•Optimaal verwarmingsvermogen ook bij lage buitentemperaturen•Snel voorverwarmen van passagiersruimte•In de zomer een koele auto voordat u instapt•Geschikt voor inbouw achteraf bij vele voertuigmodellen•Aanzienlijk lagere uitstoot schadelijke stoffenVoor meer informatie kunt u een brochure downloaden over standkachels van Webasto.

Standkachels zakelijk: Efficiënt en kostenbesparend.

De Webasto Air Top luchtverwarmer is ontworpen om interieur en laadruimtes met gereedschap, verf, en materiaal snel en economisch te verwarmen en de temperatuur te reguleren. En voor personeel is de auto ineens een comfortabele plek om te kunnen pauzeren.De luchtkachel is ook toepasbaar, in commerciële en speciale voertuigen. Door het compacte ontwerp van de Air Top is de installatie eenvoudig en snel. De kachel werkt stil en warmt de lucht in het voertuig en/ of in de laadruimte snel op. Daarnaast zorgt de Air Top voor een constante door u gewenste temperatuur. Deze luchtkachel behoeft weinig onderhoud en is zuinig. Als professional een goede reden om de Air Top luchtverwarmer te gaan gebruiken.Samenvattend:•Beschermd uw materiaal in de auto•Comfortabele ruimte voor personeel•Laag brandstofverbruik•Verwarmt snel, constante en stille werking•Weinig onderhoud en servicevriendelijk•Ontwikkeling met het oog op de huidige OEM-eisen en automotive-standaarden•Toepasbaar in transportvoertuigen van gevaarlijke stoffen

Dubbel voordeel voor dieselrijders

Een aantal dieselauto’s is standaard uitgerust met een bijverwarming die tegen lage kosten tot een volwaardige standkachel kan worden uitgebreid. U bespaart dan dubbel: op de inbouwkosten en het voordeel van een standkachel.Hans Dales Automotive levert en installeert standkachels voor personenauto’s, trucks, bestelbussen en speciale voertuigen.

© 2018 Hans Dales Automotive. Webdesign WNS Development