Open dak

Een zonnedak is meer dan een open dak

Hans Dales Automotive vindt dat autorijden plezierig en comfortabel moet zijn. Met een zonnedak heeft u extra licht in uw auto, dat geeft een ruimtelijk gevoel. Ook zorgt licht voor een opgewekt humeur. En dan heeft u het dak nog niet eens open gezet.

Als u het dak opent houdt de frisse lucht u alert op de weg. Airconditioning zorgt voor verkoeling, maar met droge lucht. Een zonnedak zorgt voor frisse lucht, waardoor u altijd goede ventilatie in uw voertuig heeft. Gelijktijdige goede ventilatie door het dak en de airconditioning zorgt voor een ideale combinatie.

Veiligheid en comfort

Hans Dales Automotive levert zonnedaken van Webasto. Deze zijn gemaakt zijn van veiligheidsglas met een speciale coating. Dit glas beschermt u tegen 99% ultraviolette straling en 97% hittestraling.
Het voordeel van elektrische zonnedaken is dat ze automatisch sluiten bij regen als u geparkeerd staat en het dak niet hebt gesloten. Op onze daken geldt een garantie van 3 jaar.

Verschillende soorten zonnedaken

Hans Dales Automotive levert diverse typen zonnedaken van Webasto. Webasto is een wereldmerk en maakt verschillende typen zonnedaken. Er is altijd een dak geschikt voor uw situatie. Klik hier voor meer informatie. U vindt hier zeker uw manier om uit uw dak te gaan.

Gecertificeerde en opgeleide medewerkers

De medewerkers van Hans Dales Automotive zijn gecertificeerd en door Webasto opgeleid. Ze zorgen voor een vakkundige inbouw.

© 2018 Hans Dales Automotive. Webdesign WNS Development